Proefles aanvragen voor Freerun University // Uithoorn

Wat leuk dat je interesse hebt in freerunlessen en/of vrij trainen bij Freerun University Uithoorn!

Met dit formulier kun je je (mits je 8 jaar of ouder bent) inschrijven voor de kennismakingsles freerunnen of een proef vrij trainen sessie. Tijdens onze kennismakingsles zal je de basis technieken en principes van het freerunnen leren. Daarnaast leer je de locatie, regels en les structuur kennen. Dit zijn alle benodigdheden om goed in onze vaste lessen in te kunnen stromen. Aan de hand van de kennismakingsles zal je een juist beeld hebben van wat freerunnen nou eigenlijk is en daarnaast kunnen wij tijdens deze les een goede inschatting maken van welke les het beste bij jou past.

Onze kennismakingslessen vinden plaats op zaterdag en zondag tussen 9.30 en 13.00. Het eerste uur krijg je les en daarna mag je tot 13.00 uur mee doen aan het Vrij Trainen.

Wil je enkel één van onze vrij trainen sessies uit proberen om te zien of je regelmatig bij ons wil komen vrij trainen? Dan ben je na aanschaf van een proef vrij trainen kaartje zaterdag of zondag tussen 10.00 en 13.00 welkom.

De proefdagen/vrij trainen sessies vinden plaats op:
Freerun University
J.A. van Seumerenlaan 1
1422 XS, Uithoorn

Let op: Wil je na de kennismakingsles / vrij trainen doorgaan met freerunnen dan dien je een (proef) abonnement of strippenkaart aan te schaffen.

Tot snel bij de Freerun University!


P.S: Kom jij op uitnodiging van iemand? Vergeet dan niet de voucher mee te nemen naar de les, anders wordt je ter plaatse alsnog gevraagd te betalen.


Man
Vrouw
Hier wordt de bevestigingsmail naar gemaild

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Freerun University // Uithoorn