Proefles aanvragen voor Freerun University // Uithoorn

Wat leuk dat je interesse hebt in freerunlessen en/of vrij trainen bij Freerun University Uithoorn!

Met dit formulier kun je je (mits je 8 jaar of ouder bent) inschrijven voor de proefdag freerunnen of een proef vrij trainen sessie. Tijdens onze proefdag zal je de basis technieken en principes van het freerunnen leren. Daarnaast leer je de locatie, regels en les structuur kennen. Dit zijn alle benodigdheden om goed in onze vaste lessen in te kunnen stromen. Aan de hand van de proefdag zal je een juist beeld hebben van wat freerunnen nou eigenlijk is en daarnaast kunnen wij tijdens de proefdag een goeie inschatting maken van welke les het beste bij jou past.

Onze proefdagen vinden plaats op zaterdag en zondag tussen 9.30 en 13.00. Het eerste uur krijg je les en daarna mag je tot 13.00 uur mee doen aan het Vrij Trainen.

Wil je enkel één van onze vrij trainen sessies uit proberen om te zien of je regelmatig bij ons wil komen vrij trainen? Dan ben je na aanschaf van een proef vrij trainen kaartje zaterdag of zondag tussen 10.00 en 13.00 welkom.

De proefdagen/vrij trainen sessies vinden plaats op:
Freerun University
J.A. van Seumerenlaan 1
1422 XS, Uithoorn

Let op: Wil je na de proefdag / vrij trainen doorgaan met freerunnen dan dien je een (proef) abonnement of strippenkaart aan te schaffen.

Tot snel bij de Freerun University!


Man
Vrouw
Hier wordt de bevestigingsmail naar gemaild

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Freerun University // Uithoorn